Carlos Craviotto, nou jugador de la UE Cornellà

Inicio » Notícies » Carlos Craviotto, nou jugador de la UE Cornellà
/ Notícies

Carlos Craviotto, nou jugador de la UE Cornellà

El club informa de l’acord amb el futbolista, Carlos Craviotto Martos, perquè s’incorpori al primer equip fins al final de la temporada 2017/2018.

Craviotto (1983.05.07) és un porter amb una dilatada experiència a la Segona Divisió B ja que porta acumulats més de 300 partits disputats en la categoria de bronze. Abans, a la Tercera Divisió, va debutar amb la UE Tàrrega i el any següent va militar a la UE Castelldefels. La seva primera experiència a Segona Divisió B va ser el Miapuesta Figueres i, un curs després va passar al Miapuesta Castelldefels. Posteriorment, es va incorporar al CE l’Hospitalet, on va jugar un total de set temporades aconseguint un títol de lliga de Tercera Divisió i un títol de lliga de Segona Divisió B, a més de quedar-se a les portes del ascens a la Segona Divisió. La temporada 2015/2016 va fitxar per CE Sabadell i l’any passat va militar al CF Gavà, on va disputar un total de 36 partits de lliga.

En els propers dies informarem de més moviments en forma d’altes, baixes o renovacions.


A dia d’avui, els moviments del primer equip són els següents:

ALTES: Valentí, Enric Maureta, Fall, Sascha, Montoro i Carlos Craviotto.

RENOVACIONS: Pep Caballé, Sergio Gómez, Pere, Édgar, Enric i Marc Caballé.

JUGADORS AMB CONTRACTE EN VIGOR: Jesús Ruiz “Chus”.

JUVENILS QUE PUGEN AL PRIMER EQUIP: Jaume Batista, Ahmad Kohdr “AKS”, Joan Gibert i Ricard Pujol.

JUGADORS QUE TORNEN DESPRÉS DE CESSIÓ: Jaume Aparicio.

BAIXES: Ahmed, Serra, Ñoño, Port, Pelegrín, Devesa, Aimar, Abraham, David, Marc i Ripoll.

ENTRENADOR: Jordi Roger Ceballos.

ZONA MIXTA

CARLOS CRAVIOTTO: “Estic content i il·lusionat amb aquest nou repte. Necessitava una motivació i el fet de venir al Cornellà a competir per guanyar i el trobar-me amb companys com Sascha o Valentí, entre d’altres, suposa un bon motiu per venir. Després d’aquest any tan dur a Gavà, on els problemes sembla que no s’acaben mai, només tinc ganes futbol, ​​d’entrenaments, de partits, … El meu objectiu personal era seguir jugant a Segona B ja que és una competició molt atractiva i exigent. Sé que amb Chus hi haurà competència i és un gran porter, que ha jugat en les categories inferiors del Cornellà i l’Espanyol. El posarà difícil perquè tots volem jugar i caldrà treballar dur per guanyar-se el lloc. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs