CA OSASUNA PROMESAS 1-0 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J1)

Inicio » Notícies » Actualitat » CA OSASUNA PROMESAS 1-0 UE CORNELLÀ (CRÒNICA J1)
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Crònica, Notícies

Estrena sense recompensa.

La Unió Esportiva Cornellà va caure per la mínima a Tajonar en l’estrena de la Primera Federació 2023 • 2024. Els verds van fer un partit molt complet, generant perill i mostrant solidesa defensiva, no obstant això, la falta d’encert va passar factura.

De menys a més va ser la primera meitat d’un Cornellà que va merèixer, fins a tres ocasions, avançar-se en el marcador.

El duel va començar igualat i sense pràcticament accions de perill, no obstant això, un avís en forma de xut llunyà d’Eudald va ser l’avantsala d’uns minuts en els quals els de Gonzalo Riutort van fregar el gol fins a tres accions però el porter local, Pablo Valencia, es va mostrar decisiu per mantenir la seva porteria a zero després de les rematades de Clau Mendes, per partida doble, i de Kike Ríos.

Ja en la segona meitat, la igualtat i la intensitat van dominar els primers compassos de la represa però el filial de CA Osasuna, uns minuts després d’una oportunitat de Marc Tenas que va marxar damunt del travesser, es va avançar en el marcador; en una transició en zona d’atac, el local Ander Yoldi va superar Miño. A partir d’aquí, la UEC va moure fitxa i va fer un pas més a la recerca d’un empat que finalment no va arribar.

L’equip s’estrenarà com a local el proper diumenge 3 de setembre, a les 21:30h, contra el CF Fuenlabrada.

• Declaracions post-partit de Gonzalo Riutort: CLIC AQUÍ

FITXA TÈCNICA

Estadi: Instal·lacions Tajonar

Competició: Jornada 1 – Primera Federació grup I

Gols: 1-0 (Ander Yoldi, 73′)

Àrbitre: Aimar Velasco Arbaiza. Va amonestar els locals Svensson i Eneko, i el visitant Eudald.

CA OSASUNA PROMESAS: Pablo, Adama, Garriz, Osambela (Mutilva, 87′), Agirre (Dani Sancho, 87′), Ander Yoldi (Lumbreras, 81′), Bujan (Jon García, 67′), Molina, Eneko, Mauro (Svensson, 67′) i Michelis.

UE CORNELLÀ: Miño, Andreu, Vilaplana (Gorriti, 84′), Arranz, Clau Mendes, Kike López (José Mas, 81′), Canario (Gonpi, 75′), Caballero, Eudald, Kike Ríos i Tenas (Mamor, 75′).