BENVINGUT, JOSE GASPAR

Inicio » Notícies » Actualitat » BENVINGUT, JOSE GASPAR
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, Notícies

BENVINGUT, JOSE GASPAR

Jose Gaspar, nou jugador de la UE Cornellà.

La UE Cornellà ha aconseguit un acord amb el futbolista Jose Manuel Gaspar, que s’incorporarà a la disciplina del primer equip la setmana vinent una vegada superi la pertinent revisió mèdica.

Gaspar (31 anys) arriba procedent del Cartagena, club en el qual ha militat la segona part de la passada temporada i amb el qual va aconseguir arribar a l’última eliminatòria dels Playoff d’ascens a 2aA.
El futbolista també coneix de primera mà el Grup 3 de 2aB per la seva experiència a l’Hèrcules, on va jugar durant una temporada i mitja.
A més, el jugador de Càceres acumula una temporada a Segona Divisió, una categoria que va conèixer en el seu pas per Huesca i a la qual vol tornar.

Jose Gaspar arriba a la UE Cornellà per aportar el seu talent en el joc ofensiu i la seva experiència als moments crucials.

El club, per la seva banda, vol agrair-li al futbolista la confiança que ha mostrat des del primer moment en el nostre projecte esportiu.

A dia d’avui, els moviments del primer equip són els següents:

ALTES: Sergio Pérez (CD Mirandés), David Goldar (Pontevedra CF), Agus Medina (Celta B), Héctor Camps (CF Badalona), Román Tugarinov (cedit, FC Barcelona), Jaume Pascual (RCD Mallorca B), Manu Torres (CD Badajoz), Eloy Gila (Albacete Balompié), Leo Ramírez (UD Las Palmas) i Jose Gaspar (FC Cartagena).

RENOVACIONS: Pep Caballé, Sergio Gómez, Abdoulaye Fall i Borja López.

JUGADORS AMB CONTRACTE EN VIGOR: Ramón, Ricard Pujol, Jaume Batista, Pere i Leon.

JUVENILS QUE PUGEN Al PRIMER EQUIP: Kilian i Ignasi.

ENTRENADOR: Xavi Calm.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs