ASSALTEM EJEA PER CONTINUAR EN LA LLUITA PEL PLAYOFF (0-1)

Inicio » Notícies » Actualitat » ASSALTEM EJEA PER CONTINUAR EN LA LLUITA PEL PLAYOFF (0-1)

Segon triomf consecutiu fora de casa.

Una vegada més, la UE Cornellà s’ha posat el vestit de feina per realitzar un partit molt seriós i aconseguir una victòria DE CATEGORIA en un escenari molt complicat.

El partit ha començat amb bona una oportunitat per als locals que ha sortit fora per poc però el Cornellà, en els minuts posteriors, també s’ha fet notar amb accions de perill de les botes de Guzmán i Pablo Fernández. Abans, no obstant això, entre Ramón i el travesser han evitat el gol de l’Ejea.

Ja en la recta final del primer temps, i després d’uns minuts d’aturada per un xoc entre el local Antonio i Guzmán, els de Guillermo Fernández Romo han tingut dos molt clares. Primer, Becerra ha rematat a dalt una acció de córner i a continuació, en l’afegit, un defensor ha evitat que Eloy, amb tot a favor, rematés.

En la segona meitat, el Cornellà ha arrencat fort i ha aconseguit avançar-se en el marcador mitjançant Juan Camilo Becerra. El colombià ha rematat un centre des del segon pal per situar el 0 a 1. Minuts després, novament Becerra ha tingut el segon en les seves botes però Ander ha aturat.

Fins al final, el conjunt aragonès ha buscat el gol de l’empat i ha estat prop d’aconseguir-lo. Algunes de les oportunitats més clares, un llançament de falta de Ballarín que s’ha estavellat en el travesser i una rematada a la sortida d’un córner que ha marxat a dalt.

L’equip ha tornat a demostrar caràcter, eficàcia i personalitat per tirar endavant un partit de molta dificultat davant un rival exigent i competitiu. Amb aquest triomf, la UE Cornellà es manté en la lluita pel playoff d’ascens.

La pròxima jornada, els verds rebran en el Nou Municipal a la AE Prat (diumenge, 18h).

Estadi: Estadi Municipal Ejea

Resultat: SD Ejea 0-1 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Becerra, 50′)

Àrbitre: Enrique Gao Aladro. Ha amonestat al local Jordi i al visitant Cristian Pérez. A més, ha expulsat al local Tena per doble amonestació.

SD EJEA: Ander, Chechu, Kike, Jordi, Antonio, Albert (Mainz, 74′), Lafita (Ballarín, 65′), Tena, Ramón, Manu (Peñaloza, 60′) i Seth.

UE CORNELLÀ: Ramón, Pol Moreno, Javi Jiménez, Eloy, Fer Pina (Álvaro Vega, 76′), Guzmán, Cristian Pérez, Agus Medina, Nana, Pablo Fernández (Montoro, 89′) i Becerra (Esteve, 82′).

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO“Content per aconseguir una victòria important. Encertar primer ens ha permès portar-nos els 3 punts d’un camp molt complicat. És molt bonic lluitar per un playoff però hem de ser molt prudents i continuar treballant cada setmana igual. Aquesta és la línia a seguir.”