ACTUALITAT PRIMER EQUIP

Inicio » Notícies » Actualitat Primer Equip » ACTUALITAT PRIMER EQUIP
/ Actualitat Primer Equip, Notícies

ACTUALITAT PRIMER EQUIP

“Xemi” torna a la UE Cornellà

El club informa de l’acord amb el futbolista José Miguel Fernández Codina “Xemi”, perquè s’incorpori a la disciplina del primer equip fins al final de la present temporada 2017/2018

“Xemi” (Sabadell, 2 de febrer de 1995), obrirà la seva segona etapa a la nostra entitat després de debutar en partit oficial amb el primer equip el 10 de novembre de 2013 davant la UE Rapitenca. Aquella mateixa temporada 2013/2014 va ajudar a l’equip a quedar campió de Lliga, per primera vegada en la història del club, de Tercera Divisió, a més d’aconseguir l’ascens de categoria.

El següent any el centrecampista, ja consolidat en la titularitat, va ser una de les peces clau per aconseguir la permanència a la Segona Divisió B.

Finalment, la temporada 2015/2016 va tancar a la seva primera etapa com a jugador de la UE Cornellà, acumulant un total de 74 partits oficials, sumant 6 gols. A meitat de temporada, es va incorporar al FC Barcelona B, on va estar dos anys aconseguint un títol de lliga de Segona Divisió B i l’ascens a Segona Divisió. Aquesta últim any ha militat en l’Oxford United, on ha competit en la League One d’Anglaterra.

La presentació del jugador es durà a terme demà al matí, just abans de l’entrenament de l’equip, i serà a la Sala Jordi Alba del Nou Municipal de Cornellà.

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs