A PER LA DESITJADA ESTRENA A CASA

Inicio » Notícies » Actualitat » A PER LA DESITJADA ESTRENA A CASA
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

A PER LA DESITJADA ESTRENA A CASA

Si res ho impedeix, la UE Cornellà debutarà al Nou Municipal davant el FC Andorra.

Amb l’inici del mes de novembre, i si la situació actual ho permet, la Unió Esportiva Cornellà s’estrenarà oficialment al Nou Municipal en la tercera jornada de lliga. Després de l’ajornament davant l’Olot per positius COVID19 en l’entitat de la Garrotxa i la derrota de la setmana passada davant el Prat, els homes de Fernández Romo tenen l’objectiu de començar amb bon peu a casa i sumar els 3 primers punts d’aquesta agitada temporada 2020/21.

EL RIVAL

El FC Andorra ha tingut la fortuna de disputar les dues primeres jornades de lliga. Doble empat davant Llagostera i Espanyol B per iniciar el curs. Amb un gran potencial en les seves files, els de Nacho Castro visiten el Baix Llobregat conscients de la importància que tenen els punts en joc. Després de no aconseguir ficar-se en els llocs de play-off la campanya passada, aquest nou format és una prova important per a una entitat que té un clar objectiu ambiciós.

La temporada passada, en el partit que va enfrontar a tots dos en el Nou Municipal, els verds es van imposar per 2-0, amb gols d’Esteve i Leo.

SEGUIMENT

El duel entre Cornellà i Andorra es podrà seguir en directe a través de Footters i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà diumenge -1 de novembre- a les 12h all Nou Municipal de Cornellà (PORTA TANCADA) i serà dirigit pel col·legiat Aleksandar Ivaylov Angelov Borisov (Comitè Balear).

DECLARACIONS

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO“No canvia la necessitat, obligació o responsabilitat de guanyar cada partit que juguis, sigui la jornada que sigui i on sigui. Hem preparat el partit amb la mateixa consciència que l’anterior. Farem tot el possible per deixar els 3 punts a casa.”

“Cada partit és diferent i les circumstàncies que es donaran també. Nosaltres juguem amb la idea de generar ocasions en la seva àrea i evitar-les a la nostra. I si això ho fas amb eficàcia t’acostarà a guanyar.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs