A MANTENIR LES BONES SENSACIONS AL PRINCIPAT

Inicio » Notícies » Actualitat » A MANTENIR LES BONES SENSACIONS AL PRINCIPAT
/ Actualitat, Actualitat Primer Equip, La prèvia, Notícies

A MANTENIR LES BONES SENSACIONS AL PRINCIPAT

La UE Cornellà visitarà al FC Andorra en el segon partit pendent.

El conjunt de Guillermo Fernández Romo continua amb l’exigent mes de febrer. Després de la brillant remuntada davant l’Hospi, els verds visiten un dels escenaris més complicats del grup i, fins avui, invicte: Prada de Moles. La casa del FC Andorra serà l’escenari per disputar el partit pendent corresponent a la 14a jornada de lliga.

El triomf necesssari del passat dissabte ha donat energia i moral a un Cornellà que necessitava canviar la dinàmica. En aquesta setmana amb dos partits, l’equip té l’oportunitat de tornar a guanyar per mantenir les bones sensacions.

EL RIVAL

El conjunt dirigit per Eder Sarabia té l’oportunitat de col·locar-se líder del grup. Els del Principat, que acumulen una dinàmica molt positiva en lliga, no han perdut cap partit com a locals i buscaran mantenir la condició d’invictes davant els nostres.

Serà la primera vegada que la UE Cornellà travessi la frontera per enfrontar-se al FC Andorra en competició oficial. Recordem que el partit de la passada temporada no va arribar a disputar-se per l’aturada deguda a la COVID19.

SEGUIMENT

El duel entre Andorra  i Cornellà es podrà seguir en directe a través de Footters i pel compte oficial de Twitter del club: @ue_cornella.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà demà dimecres -17 de febrer- a les 18h a Prada de Moles (PORTA TANCADA) i serà dirigit pel col·legiat José Antonio Sánchez Villalobos (Comitè Andalús).

DECLARACIONS

GUILLERMO FERNÁNDEZ ROMO: “Cada partit és una nova oportunitat de fer-ho bé. Cal seguir treballant amb decisió per continuar creixent més enllà dels resultats.”

“El nostre compromís i actitud és molt alt des del primer partit.”

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs