LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CF VILLARREAL B

Inicio » Notícies » La prèvia » LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CF VILLARREAL B
/ La prèvia, Notícies

LA PRÈVIA | UE CORNELLÀ – CF VILLARREAL B

Tres punts vitals per mantenir molt viu el somni del play-off

Aquest diumenge al Nou Municipal viurà un duel apassionant entre el nostre equip i l’actual segon classificat de la lliga, el Vila-real B. Els dos conjunts opten a finalitzar el campionat entre els quatre primers per la qual cosa els tres punts seran molt importants de cara a l’objectiu final .

EL CORNELLÀ

Tot i el bon treball realitzat en les últimes setmanes els resultats no estan acompanyant però, tot i això, l’equip segueix amb la il·lusió intacta d’aconseguir el repte del play-off. Aquest diumenge és un bon moment per marcar un punt d’inflexió i aconseguir tres punts davant un rival directe que donaria un cop moral molt important a una plantilla que necessita veure recompensat el seu esforç amb una victòria. Serà la primera vegada que les noves incorporacions (Xemi, Leon de Kogel i Rafa Mujica) juguin al Nou Municipal, així que un al·licient més perquè les grades del camp estiguin plenes per donar suport a l’equip. A dia d’avui, el Cornellà ocupa la quarta posició amb 37 punts.

El tècnic, Jordi Roger, no podrà comptar amb els lesionats Reche, Jaume Batista i Ricard Pujol ni amb els sancionats Gao i Borja.

EL VILA-REAL B

L’Alcoià va posar, diumenge passat, fi a una ratxa de tretze jornades consecutives sense conèixer la derrota després de vèncer per la mínima el filial “groguet”. El canvi de tècnic amb la temporada començada, on Miguel Álvarez ha substituït Javi Calleja com a màxim responsable, no sembla haver afectat a un grup que porta des de la primera jornada situat en llocs de play-off. A dia d’avui, el Vila-real B ocupa la segona posició amb 44 punts.

El tècnic, Miguel Álvarez, no podrà comptar amb els lesionats Leo Suárez, Joan Femenías i Diego Fuoli, lesionats.

HORARI I ÀRBITRE

El partit es disputarà aquest diumenge 11 de febrer al Nou Municipal de Cornellà a partir de les 18:00 hores i serà dirigit pel col·legiat Imanol Irurtzun Artola, del Comitè Territorial Navarro

PRECEDENTS

TEMPORADA 2014/2015 JORNADA 21 CORNELLÀ 2 – VILA-REAL B 2

TEMPORADA 2015/2016 JORNADA 36 CORNELLÀ 2 – VILA-REAL B 0

TEMPORADA 2016/2017 JORNADA 1 CORNELLÀ 1 – VILA-REAL B 0

UE CORNELLÀ TV

El partit es podrà seguir en directe via streaming a través del canal UECornellà TV. Per poder accedir s’ha d’entrar a través del nostre facebook (www.facebook.com/uecornella), a través de l’APP oficial per a dispositius mòbils o mitjançant l’enllaç que facilitarem a les nostres xarxes socials abans que comenci el partit.

ZONA MIXTA

JORDI ROGER: “Vam plantejar el partit amb la intenció de sumar els tres punts, sabent que davant tindrem un rival top de la categoria. Si volem fer play-off haurem d’arribar a 60 o 62 punts. En el partit de la primera volta vam poder guanyar, ja que a la segona part vam dominar i es veia clar que, o marcàvem o ens marcaven. Hem de mirar-nos a nosaltres mateixos i veure que som capaços de guanyar qualsevol partit si competim bé. “

© 2024 - U.E. CORNELLÀ. Powered by: aloewebs