CRÒNICA | JUVENIL A 0-1 CF DAMM

Inicio » Notícies » Actualitat » CRÒNICA | JUVENIL A 0-1 CF DAMM
/ Actualitat, Crònica, Notícies

El Juvenil A cau derrotat amb un gol al límit del descans.

Els homes de Miguel Ángel Samprón no han pogut aconseguir la primera victòria de la temporada al Nou Municipal després de caure per la mínima davant el CF Damm.

Fort inici del Cornellà que ha tingut una clara oportunitat als 6 minuts. Gerard, amb un centre-xut per banda, ha estavellat la pilota en el travesser i Valter, en l’acció següent, ha rematat al pal.

A partir d’aquí, la igualtat ha dominat els minuts posteriors fins a l’afegit del primer temps quan Suaibo, amb un fort tret, ha establert el 0 a 1.

En el segon acte, els verds han sofert l’expulsió de Pablo i han hagut de jugar amb un home menys més de mitja hora. Malgrat això, els de Miguel Ángel Samprón no s’han rendit i han buscat la igualada. En el 60′, després d’una acció de perill visitant, el Juvenil A ha respost amb un tret de Javi que Alex ha buidat a córner.

Fins al final, els atacs del Cornellà s’han produït, no obstant això, el marcador no s’ha tornat a moure i els visitants han sumat els 3 punts.

La pròxima jornada, el Juvenil A es desplaçarà al camp del Stadium Casablanca.

Estadi: Nou Municipal de Cornellà.

Resultat: Juvenil A 0-1 CF Damm

Gols: 0-1 (Suaibo, 45′)

Àrbitre: David López Jiménez. Ha amonestat al local Pardilla i al visitant Nico. A més, ha expulsat al local Pablo.

JUVENIL A: Carles, Sola, Domingo (Sergio, 83′), Rubén (Pardilla, 55′), Iván, Ot, Mulero (Javi, 55′), Oriol Pérez, Pablo, Valter (Hicham, 83′) i Gerard.

CF DAMM: Alex, Cuadras, Nico, Iván, Marc, Portero (Avilés, 74′), Aitor, César (Pladevall, 38′), José Enrique (Poch, 51′), Riera i Suaibo (Tijan, 62′)

MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN: “A la primera part el rival ha tingut més possessió però nosaltres hem generat més sensació de perill després de la recuperació. El gol en l’afegit per falta de concentració en un servei de banda i l’expulsió rigorosa mancant 35 minuts han condicionat un partit molt igualat. En inferioritat numèrica, l’equip ha continuat buscant l’empat sense aconseguir-lo.”