LA UE CORNELLÀ ES FA GRAN I VENÇ A EL COLLAO (0-2)

Inicio » Notícies » Actualitat » LA UE CORNELLÀ ES FA GRAN I VENÇ A EL COLLAO (0-2)

Gran triomf davant el CD Alcoyano.

Un Cornellà molt seriós i efectiu ha aconseguit els 3 punts de El Collao i posa fi a una ratxa de quatre jornades sense guanyar.

Després d’uns primers minuts de tranquil·litat, en els quals l’Alcoyano ha hagut de fer un canvi obligat per lesió, el ritme i la intensitat han començat a arribar. Primer, els locals han tingut una seriosa aproximació mitjançant Bryan Reina que Goldar, en l’últim moment, ha ficat la cama per refusar.

Poc després, el Cornellà ha reaccionat i ha començat a arribar a l’àrea defensada per Bañuz amb tres serveis de cantonada a favor sense conseqüències. En el 33′, ha estat Manucho qui, després de rebre una passada de Goldar i controlar amb el pit, ha disparat però l’esfèric ha sortit fora.

Prop del descans, els de Mario Fuentes han apretat i han tingut alguna arribada a l’àrea defensada per Ramón encara que sense generar seriós perill. I en el temps d’afegit, Gaspar ha aprofitat una ràpida pilota dins de l’àrea per realitzar un tir creuat i marcar el 0 a 1, resultat amb el qual s’ha arribat al final dels primers 45 minuts.

En la represa, els de Xavi Calm han sortit endollats, no obstant això, Ramón ha estat decisiu en una acció del local Bryan Reina que ha acabat en un tir creuat a les mans del porter. Poc després, Gaspar ha estat prop de fer el doblet. Després d’una bona combinació en atac, Gaspar ha rematat a escassos centímetres de la porteria defensada per Bañuz.

L’Alcoyano ha intentat reaccionar però les aproximacions de perill amb prou feines s’han produït. I en el 75′, Eloy ha sentenciat pràcticament el partit després de superar al porter amb un bon tir.

A partir d’aquí, els verds han aguantat a la perfecció el resultat. Bryan Reina, en el descompte, ha rematat de cap per sobre del travesser en una de les poques aproximacions locals del segon temps.

Victoria d’EQUIP a El Collao, que permet a la UE Cornellà mantenir-se en la cinquena plaça amb 44 punts, a 2 de la zona de playoff.

La setmana vinent, el Primer Equip jugarà dos partits en el Nou Municipal. El dimecres 6 rebrà a l’Internacional de Madrid, en el duel corresponent a la volta de les semifinals de la Copa Federació (15h) i el diumenge a la SD Ejea, en la 28a jornada de lliga (18h).

Estadi: El Collao

Resultat: CD Alcoià 0-2 UE Cornellà

Gols: 0-1 (Gaspar, 45+’) / 0-2 (Eloy, 75′)

Àrbitre: José Antonio Sánchez Villalobos. Ha amonestat als locals Omgba, Bryan Reina i Rubio i al visitant Fall.

CD ALCOYANO: Bañuz, Barreda, Navarro, Primi, Fomeyem (Vicente, 6′), Omgba, Bryan Reina, De Lerma, Lli, Braulio (Eldin, 75′) i Pino (Rubio, 62′).

UE CORNELLÀ: Ramón, Roman, Héctor, Goldar, Xiker, Fall (Pere, 89′), Eloy (Carlos Gilbert, 83′), Leo, Manucho, Agus i Gaspar (Ricard, 79′).

XAVI CALM: “Molt content per la victòria en un camp tan complicat. A partir del gol hem controlat millor el partit. L’equip ha treballat molt i s’ha merescut la victòria. Toca seguir perquè no hi ha partit fàcil a Segona B”