LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 2 – REAL SPORTING DE GIJÓN B 2

Inicio » Notícies » Crònica » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 2 – REAL SPORTING DE GIJÓN B 2
/ Crònica, Notícies

Empat agredolç que deixa tot per decidir en el partit de tornada

El nostre equip ha aconseguit un empat davant l’Sporting de Gijón B en el partit d’anada de la primera fase d’ascens a la Lliga 1 | 2 | 3. Un duel que ha estat molt emocionant, amb gols, bon joc, ocasions i on el nostre equip ha ofert un gran espectacle a una plena grada del Nou Municipal però que ha acabat amb un resultat que els obligarà a haver de marcar algun gol en el partit de tornada. Abans de l’inici del duel es va obsequiar Pep Caballé amb una samarreta pel seu partit oficial número 300 amb el primer equip.

Inici trepidant de partit en el qual els asturians van avisar primer. Claudio Medina va enviar la pilota al travesser després d’un xut a l’interior l’àrea. (1 ‘)

Malgrat l’ensurt, l’equip no es va intimidar i ràpidament va monopolitzar la possessió de la pilota per, a força possessions llargues i transicions ràpides, generar perill. Primer ho va intentar Borja a la mitja volta i, poc després, Fito amb un xut llunyà. Totes dues van acabar fora. (5 ‘)

El nostre equip va realitzar un desplegament físic espectacular en els primers minuts i van seguir percudint sobre la porteria de Dani Martín. Als vuit minuts, Marc Caballé va treure una bona centrada que va rematar Rafa Mujica amb el cap però el cuir, lamentablement, va sortir fora per poc.

El mateix Rafa va intentar obrir el marcador després d’una bona jugada personal que va acabar amb un xut amb la dreta que va atrapar Dani Martín. (18 ‘)

Al final, tant insistir i tant generar ocasions va acabar donant resultats. Gran jugada de Fito Miranda que va treure un centre al cor de l’àrea, després d’un rebuig, Rafa va assistir magistralment de xilena a Pere Martínez que, sol davant de Dani Martín, va finalitzar amb molta qualitat per deslligar el deliri a la grada d’un Nou Municipal que presentar la millor entrada de la temporada i va ser el jugador número dotze durant tot el partit.

L’Sporting B va intentar reaccionar i Pablo Fernández va poder aconseguir l’empat però va fallar un mà a mà davant Craviotto. (31 ‘)

El nostre equip volia més i va buscar arribar al descans amb un altre gol d’avantatge. Aquest va poder arribar al 36, quan una bona jugada col·lectiva la va finalitzar Pere Martínez, que va ser un autèntic punyal per la banda dreta, però l’esfèrica va acabar tocant la xarxa per la part exterior.

Lamentablement i malgrat l’espectacular esforç i del gran joc desplegat, el marcador no es va moure més i es va arribar al descans amb l’1 a 0.

El segon acte va començar amb un dur cop per al nostre equip. A la primera aproximació dels lleons va arribar el gol de l’empat. Centre des de l’esquerra de Pablo Fernández que va acabar rematant Claudio Medina al segon pal per igualar el marcador. (48 ‘)

Gol dels anomenats psicològics que va donar aire i tranquil·litat als visitants que, en el 61 ‘, van aconseguir el segon. Servei de córner molt tancat que va acabar rematant Juan Rodríguez.
Però l’equip no va baixar els braços, va seguir insistint i no va donar el partit per perdut. Leon de Kogel va guanyar una pilota gairebé impossible per assistir a Rafa Mujica que va aconseguir l’empat (67 ‘). Just el que necessitava l’equip, un cop de moral en forma de gol per disputar els més de vint minuts que quedaven de partit.

Craviotto va haver d’intervenir per evitar el tercer després d’un xut llunyà de Traver. El porter va volar per ficar la manyopla i aclarir el cuir a córner. (72 ‘)

El tram final de partit va ser emocionant, amb un Cornellà dominador buscant el gol que li donés avantatge de cara al partit de tornada. Sergio Cortés va poder aconseguir-ho amb una volea a l’interior de l’àrea però no ho va aconseguir.

Finalment el marcador no es va moure i tot es decidirà a Gijón, en el partit de tornada que es disputarà dissabte que ve (hora i terreny de joc per determinar).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: UE Cornellà 2 – Real Sporting de Gijón B 2.

Gols: (1-0) Pere min 22, (1-1) Claudio Medina min. 48, (1-2) Juan Rodríguez min 61 i (2-2) Rafa Mujica min 67.

Àrbitre: Sebastià Ripoll Solano. Amonestacions per Gómez i per Valentí pel Cornellà i per a Cristian Salvador i per a Nacho Méndez per l’Sporting B.

CORNELLÀ: Craviotto, Pere, Joan Oriol, Édgar, Borja, Fall, Pep Caballé (Cortés 64 ‘), Gómez (Reche 75’), Mujica, Marc Caballé (Leon de Kogel 64 ‘) i Fito Miranda.

SPORTING B: Dani Martín, Montoro (Ramon Reg 45 ‘), Carlos Cordero (Espès 62’), Juan Rodríguez, Víctor Ruiz, Cristian Salvador, Cayarga (Nacho Méndez 80 ‘), Pedro Díaz, Claudio Medina, Pablo Fernández i Traver.

JORDI ROGER: “Hem fet el partit que nosaltres volíem, sobretot a la primera part. Exceptuant els tres primers minuts, on han tingut un travesser, els hem atropellat. El pitjor de la primera part és que no ens hem anat amb 2 a 0. Hem estat molt bé. Els gols d’ells són errors evitables. No és el resultat que nosaltres volíem però queden 90 minuts, nosaltres sabem competir i sabem guanyar. Sabíem que l’eliminatòria es decidirà allà passés el que passés avui. Encara que haguéssim guanyat 2 a 0 diria que havíem d’anar a guanyar a Gijón. Nosaltres ho plantejarem igual que sempre. No hem de canviar, hem de ser el Cornellà de tota la temporada que és el que ens ha portat fins aquí. “

JOSÉ ALBERTO LÓPEZ: “Al descans hem fet un retoc tàctic perquè Fall i Sergio Gómez estaven jugant molt còmodes. L’equip ha fet una bona primera part i un gran partit en general. L’eliminatòria està oberta. El Cornellà s’ha manejat molt bé al seu camp i també en grans estadis i per això l’eliminatòria està oberta. Crec que, en línies generals, hem estat una mica millors i per situacions de gol el Cornellà ha tingut un 100% d’efectivitat i nosaltres ens anem amb un travesser i un gol anul·lat. Ens podíem haver portat més però fer dos gols aquí davant d’un equip com el Cornellà dóna molt de mèrit al partit que hem fet. “