LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1 – CF BADALONA 0

Inicio » Notícies » LA CRÒNICA | UE CORNELLÀ 1 – CF BADALONA 0
/ Notícies

Tornem a posicions de play-off derrotant a un rival directe

Victòria importantíssima aconseguida per l’equip que torna a trepitjar territori play-off després de superar el Badalona per la mínima. Els nostres van haver de treballar molt per aconseguir que els tres punts es quedessin a casa i van acabar exhausts pel desgast físic. Un duel que va ser molt igualat però que va comptar amb dos moments clau: el penal detingut per Craviotto i el gol, poc després, de Rafa Mujica.

El partit va començar amb el Cornellà dominant la possessió de la pilota i buscant la porteria de Morales sabedors de la importància d’obrir el marcador com més aviat possible. Tot i que les ocasions no van tenir la suficient contundència com per acabar en gol, les arribades van tenir un clar color verd.

Al minut 7, Édgar va realitzar una bona jugada personal i va treure una passada de la mort que, lamentablement, no va trobar rematador.

Tres minuts després, Fall també va intentar sorprendre a Morales amb un xut llunyà, però el porter visitant va atrapar el cuir sense problemes.

L’equip va seguir insistint a la recerca d’anotar el gol que obrís el marcador. Rafa Mujica també ho va intentar amb una rematada de cap que no va acabar en gol perquè Morales ho va evitar.

La primera arribada del Badalona a l’àrea va acabar en penal. El col·legiat va assenyalar la pena màxima després d’una caiguda de Néstor Querol. Albarrán es va encarregar de llançar-però Craviotto, amb una gran estirada, va evitar el gol del jugador de Badalona. 21 ‘

Una acció que va suposar un punt d’inflexió ja que del possible 0 a 1 es va passar a l’1 a 0 gràcies a un gran gol de Rafa Mujica. Ell només es va fabricar una gran jugada i va treure una fuetada ajustant la pilota al pal dret de la porteria de Morales, que res va poder fer per evitar que la pilota s’introduís a la porteria. 28 ‘

Gol que feia justícia a l’esforç de l’equip i també de l’afició, que va omplir el Municipal i va celebrar amb molta efusivitat el gol del canari.

Tot i el gol, els nostres van seguir amb la mateixa idea de dominar el partit, encara que l’esforç físic per part dels dos equips va acabar afectant el joc i no es van veure més oportunitats.

Amb l’1 a 0 es va arribar al descans i, a la represa, el Badalona va fer un pas endavant a la recerca del gol de l’empat. L’entrada de Rivas va atorgar als visitants més poder ofensiu i de les seves botes van sortir les dues ocasions més clares dels escapulats. Primer, en el 53 ‘, després d’un tir forçat i, dos minuts després, va perdonar l’empat després de fallar un mà a mà davant Craviotto.

Els nostres es van sacsejar el domini dels visitants en els primers minuts gràcies a un llançament de falta de Fito Miranda, al 68 ‘, que va obligar a Morales a estirar-se per evitar el segon gol del Cornellà.

L’equip va seguir insistint i va treballar molt per defensar el mínim avantatge, tot i que el Badalona va seguir intentant-ho. Al 77, Robusté també va buscar aconseguir l’empat amb una rematada a la mitja volta que, per sort, no va acabar en gol.

El duel va entrar a la recta final amb tot per decidir. L’equip estava molt cansat causa de l’esforç físic realitzat durant tot el partit però el suport de l’afició va ser fonamental per donar l’alè i les forces necessàries als futbolistes.

El marcador no es va moure més malgrat alguna arribada més del Badalona i aquest triomf ens permet tornar a la quarta posició. Situació que caldrà defensar el diumenge que ve (a les 12 hores) davant el Deportivo Aragó. Per a això necessitarem comptar amb el màxim suport possible i, per això, el club ha organitzat un autocar per al desplaçament d’aficionats a preu únic de 30 € (Viatge + entrada).

Estadi: Nou Municipal de Cornellà

Resultat: UE Cornellà 1 – CF Badalona 0

Gols: (1-0) Rafa Mujica min 29.

Àrbitre: Alexis Carlos Pulido Santana. Amonestacions per Borja i per Fall pel Cornellà i per Hèctor, Moyano, Rivas i per Robusté pel Badalona

CORNELLÀ: Craviotto, Joan Oriol, Valentín, Édgar, Borja, Fall, Mujica, Pep Caballé (Maureta 79 ‘), Leon (Reche 86’), Marc Caballé i Fito Miranda (Cortés 84 ‘).

BADALONA: Morales, Álvaro Vega, Héctor, Robusté, Moyano, Maestre (Rubén 76 ‘), Albarrán (Rivas 52’), Robert, Segura, Rufo (Serramitja 68 ‘) i Néstor.

JORDI ROGER: “Veníem d’una dinàmica de fer un punt de nou. Avui era un partit important, amb un rival directe i, com vaig comentar en la prèvia, un partit de set punts. L’equip es mereix la victòria d’avui per com estan treballant durant tot l’any. Avui “chapeau” a l’afició, animant-nos fins i tot quan estàvem traient aigua. D’aquí a 20 anys es parlarà de tot el que hem fet aquí a Cornellà. Si es pot omplir un autocar, millor, i si es poden omplir dues, millor perquè aquesta gent està amb moltes ganes. Serà un partit dificilíssim. ”

MANOLO GONZÁLEZ: “Estic molt content i orgullós de l’equip perquè l’equip ha tingut personalitat, valor i crec que han merescut un resultat millor del que han tingut avui. Possiblement dels deu partits anteriors n’hi ha algun que no mereixíem guanyar però avui ens mereixíem més. Ens ha faltat ficar les ocasions que hem tingut. Quan fora de casa fas quatre ocasions clares, una d’elles un penal, i no marques el que falta és gol.